Welkom

Welkom op de site van Ketting Schilderwerken.

Wij verzorgen binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, onderhoud & sausen, voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Flevoland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Lelystad en in een straal van 50 km.

Schilderwerk, binnen en buiten, is het visitekaartje van ieder huis. Sterker nog, de eerste indruk wordt door schilderwerk bepaald. Daarom kiest u voor professioneel schilderwerk. Uw huis toont dan niet alleen ‘rijker’, uw bezit wordt er ook langdurig door beschermd. En dat laatste is nodig, want uw huis ondervindt invloeden van weer en wind.  

De kosten die goed schilderwerk met zich meebrengen zijn dan ook altijd een uitstekende investering voor de toekomst. Eén ding is zeker, een goed onderhouden woning woont veel prettiger én is aanmerkelijk meer waard! Kies daarom voor de zekerheid van Kettingschilderwerken.

Ketting Schilderwerken staat ingeschreven bij het bedrijfschap schildersbedrijf te Rijswijk

 

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten.

Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen.

Ons Bedrijf

Ketting Schilderwerken is een vertrouwd adres voor al uw binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, onderhoud & sausen.

Ons bedrijf bestaat sinds 2000 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van binnen & buitenschilderwerk.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt?

Wij staan voor u klaar in de provincie Flevoland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Lelystad en in een straal van 50 km.

Onze diensten bestaan uit binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, onderhoud & sausen in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in binnen & buitenschilderwerk.

Schilderwerk, binnen en buiten, is het visitekaartje van ieder huis. Sterker nog, de eerste indruk wordt door schilderwerk bepaald. Daarom kiest u voor professioneel schilderwerk. Uw huis toont dan niet alleen ‘rijker’, uw bezit wordt er ook langdurig door beschermd. En dat laatste is nodig, want uw huis ondervindt invloeden van weer en wind.

De kosten die goed schilderwerk met zich meebrengen zijn dan ook altijd een uitstekende investering voor de toekomst. Eén ding is zeker, een goed onderhouden woning woont veel prettiger én is aanmerkelijk meer waard! Kies daarom voor de zekerheid van Kettingschilderwerken

 

Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Links

http://www.sigma.nl/

http://www.habeco.nl/filialen-lelystad.html

http://www.nelf.nl

http://www.herfst-helder.nl

http://www.schildersblad.nl/

http://www.knmi.nl/

http://www.skyworks.nl/

http://www.winterschilder.nl/

http://0320.startpagina.nl/